0040.754.079.581 info@aromawellness.ro

Aqua Park Baile Felix poate deveni destinația perfectă pentru sejurul dumneavoastră răcoros într-o vară insorită și toridă, iar pentru zilele de iarnă apa termală călduță de la Aqua Park Baile Felix vă va răsfăța din toate punctele de vedere.

Aqua Park Baile Felix este noul parc acvatic pe care nu aveți cum să îl ratați, amplasat chiar la ieșirea din stațiunea balneară Băile Felix. Aqua Park Baile Felix este deschis tot timpul anului funcționând cu binecunoscuta apă termală din renumita stațiune balneară Baile Felix.

Aqua Park Baile Felix pune la dispoziția clienților săi numeroase tobogane cu apă caldă termală destinate atât celor mari cât și celor mici.

Aqua Park Baile Felix mai are în dotare bazinele și piscinele acoperite, un binemeritat loc de refugiu pentru toți clienții în zilele ploioase sau friguroase.

O mulțime de hoteluri și pensiuni sunt ampalsate în imediata apropiere a Aqua Park Baile Felix motiv pentru care, sejurul dumneavoastră poate fi complet.

În timpul iernii, turiștii care vin să viziteze Cetatea Oradea, dau o fugă și la Aqua Park Baile Felix pentru o baie caldă termală.

La Aqua Park Baile Felix, descoperiți faimoasele saune turcești, finlandeze.

Dacă doriți relaxare și distractie în acelasi timp, la Aqua Park Baile Felix sunteți întâmpinați de sala de Squash, Bowling, Darts, Ice Hockey, ori o partidă de tenis de masă, minifotbal.

În decursul unei zile puteți gusta cu mare placere bucatele alese oferite tuturor clienților în incinta Aqua Park Baile Felix, gătite cu mare rafinament de maeștrii bucătari.

Aqua Park Baile Felix pune la dispoziția copiilor o imensă zonă de agrement.

Cele mai frumoase concedii, weekend-uri cu familia ori cu prietenii, le puteți petrece doar la Aqua Park Baile Felix.

Dacă doriți un sejur aromat după o zi la Aqua Park Baile Felix, vă puteți caza la Pensiunea Aroma situată la o distanța de 800 de metri, în drumul spre Oradea.

+ Aboneaza-te la Newsletter-ul Nostru

Aboneaza-te la Newsletter-ul Nostru