0040.754.079.581 info@aromawellness.ro

Pentru a vă bucura de un sejur în Baile Felix nu trebuie neaparat să faceți rezervarea cu mult timp înainte.

Puteți găsi un loc de cazare foarte bun sunând cu câteva zile îniante să mergeți. Un sejur în Baile Felix poate să includă vizitarea stațiunii, tratament cu apă termală, băi în apa termală, plimbări în natură și multe alte activități menite să vă relaxeze.

Indiferent de anotimp un sejur în Baile Felix poate fi o experiență de neuitat atât pentru turiștii care vin cu familia, cât și pentru cupluri.

Dacă ajungeți în Oradea, nu pierdeți ocazia de a vizita celebra stațiune. Un sejur in Baile Felix nu poate fi complet fără vizitarea lacurilor cu apă termală, pe suprafața cărora înfloresc superbii nuferi. Deși ocrotiți prin lege, aceste plante au fost cândva pe cale de dispariție. Datorită unui efort al comunității ecologice și locale, în prezent, populația de nuferi este la cote normale. Pe lângă vizitarea acestor frumoși nuferi un sejur în Baile Felix vă poate oferi ocazia perfectă de a merge cu bicicleta la drumeții prin pădure.

Se poate ajunge chiar și până la craterul de la Betfia. Impropriu spus crater, acesta este de fapt o peșteră care poate fi vizitată, având desigur echipamentul potrivit. În concluzie, un sejur în Băile Felix este ocazia pefectă pentru odihnă, relaxare și recuperare.

+ Aboneaza-te la Newsletter-ul Nostru

Aboneaza-te la Newsletter-ul Nostru