0040.754.079.581 info@aromawellness.ro

Baile Felix este cea mai mare stațiune balneară cu regim permanent din România. Oferte cazare Baile Felix sunt din cele mai diversificate.

De la pensiuni la hoteluri și locuri de campare, turiștii au de unde alege din listele de oferte cazare Baile Felix. Conform site-ului oficial, Baile Felix oferă 7000 de locuri de cazare, la care se adaugă pensiunile private. In medie aproximativ 100.000 de persoane vizitează anual stațiunea, care se află la doar 8 kilometri de municipiul Oradea.

Căutați cele mai bune oferte cazare Baile Felix și în zonele apropiate; veți avea parte de surprize și o vacanță nemaipomenită.

În cazul în care nu v-ați hotărât încă asupra locației, vă propunem pensiunea Aroma, una dintre cele mai bune oferte de cazare Baile Felix din aceasta zonă. Pensiunea Aroma vă pune la dispoziție camerele care includ balcon privat. De asemenea, unele includ o zonă spațioasă de relaxare, cu o canapea. Oradea se află la 5 minute cu mașina, locație perfectă pentru un sejur deosebit, unul dintre motivele pentru care pensiunea noastră este locul ideal pentru a cauta oferte cazare Baile Felix.

Vă invităm să vă cazați la una din cele mai appreciate oferte cazare Baile Felix, pensiunea Aroma.

+ Aboneaza-te la Newsletter-ul Nostru

Aboneaza-te la Newsletter-ul Nostru