0040.754.079.581 info@aromawellness.ro
În cazul în care sunteți în căutarea unor oferte Băile Felix pentru anul 2016, veți găsiți aici tot ce aveți nevoie pentru liniștea și recuperarea d-voastră într-o vacanță de neuitat. Căutând oferte Băile Felix în acest an, veți găsi cea mai mare varietate de hoteluri și pensiuni care sunt deschise pe tot parcursul anului, atât pe timp de vară cât și iarna. Dacă optați pentru oferte Băile Felix atunci o sa aveți ocazia să găsiți o rețea hoteliera care oferă 7000 de locuri de cazare, la care se adaugă oferte Băile Felix de la pensiunile private.

oferte baile felixCu oferte Băile Felix veți putea fi tot timpul angrenați în mișcare și vă veți putea bucura de o sănatate de invidiat, parcurgând cărările și aleile amenajate special pentru plimbări lungi în pădurile stațiunii ori alegând numeroasele metode de tratament cu ajutorul apei termale, adevarata comoară a stațiunii.
Prin oferte Băile Felix puteți vizita lacul cu nuferi și lotuși termali, biserica cu luna din Oradea care gazduiește un mechanism unic ce se deplaseaza după mișcarea de rotație a lunii în jurul pământului și multe alte obiective turistice din această zonă plină de farmec și istorie.

+ Aboneaza-te la Newsletter-ul Nostru

Aboneaza-te la Newsletter-ul Nostru